Avantaje
 


 
 Care sunt urmarile acumularii de grasimi din bucatariile comerciale/industriale?

Intr-un restaurant, grasimea rezultata din spalarea vaselor va bloca tevile. Grasimea rezulta si in urma folosirii cuptoarelor cu aburi. Pentru un ghid complet despre managementul grasimii in bucataria dvs., contactati-ne astazi!


 
 De ce Grease Guardian este cea mai buna alegere?

Grease Guardian ofera cele mai bune metode de indepartare a grasimii. Grease Guardian este instalat exact la sursa problemei si indeparteaza grasimea zilnic. Eficienta filtrelor asupra grasimii acumulate, se probeaza in timp. Sistemele cu enzime sunt de obicei facute sa emulsioneze grasimea, dar problema ramane o data ce grasimea se solidifica din nou. Grease Guardian este o metoda moderna de a trata o veche problema.


 
 Nu sunt multumit de sistemul de indepartat grasimea. Care este problema si ce pot face?

Filtrele pasive.
Din nefericire, daca nu sunt intretinute la fiecare doua saptamani, eficienta acestor filtre va scadea si grasimea se va intari sau sau va curge in teava de deversare. Sistemul trebuie curatat cel putin o data pe luna, desi poate fi costisitor. In acest caz ar trebui sa va ganditi la un Separator Automat pentru Grasime. Grease Guardian poate fi instalat la sursa problemei si poate extrage grasimea zilnic, prevenindu-se astfel depunerile de grasime, care pot scadea eficienta.

Sistemele pe baza de enzime/bacterii.
Aceste sisteme nu pot indeparta grasimea intr-un mod eficient si permit acesteia sa se intareasca. In plus, trebuie golite in mod regulat, ceea ce poate fi foarte scump.


 
 Ce pot face cu grasimea colectata de Grease Guardian?

Grasimea colectata de Grease Guardian poate fi depozitata la fel ca si grasimea rezultata in urma prajelilor si data spre reciclare unei companii care se ocupa cu asta. De obicei companiile percep taxe foarte mici, iar in unele cazuri nu percep nici un fel de taxe. Grasimea reciclata se foloseste apoi pentru prepararea bio-combustibililor.


 
 Cum functioneaza Grease Guardian de fapt?

Deseurile menajere patrund\in Grease Guardian, iar solidele sunt colectate intr-un cos cu filtru. Apa menajera patrunde intr-o a doua camera unde este separata apa curata de grasime si uleiuri. Grasimea se va ridica la suprafata unde, prin intermediul unui sistem de incalzire si curatare, este separata si colectata intr-un container. Nu sunt folosite enzime sau substante chimice in acest proces.


 
 Sistemul Grease Guardian functioneaza numai atunci cand elementul de incalzire este pornit?

Nu. Decat sa tinem elementul de incalzire pornit incontinuu pe timp de zi si noapte, se economiseste energia si astfel scad costurile, incalzind grasimea nu mai mult de doua ore pe zi. Grasimea va ramane depozitata in dispozitiv intre 12-24 ore pe zi, iar apoi pe parcursul a 2-3 ore este incalzita si indepartata.


 
 Cum trebuie intretinut Grease Guardian?

Grease Guardian necesita intretinere zilnica, nu mai mult de 2-3 minute pe zi. Aceasta implica golirea cosului pentru retinerea solidelor si containerului din plastic in care este depozitata grasimea. Este recomandata curatarea stergatoarelor in mod regulat. Este de asemenea o recomandat ca, o data la 4-6 luni, sa goliti dispozitivul complet si sa il spalat in interior.


 
 Este Grease Guardian recomandat pentru bucatarii?

Grease Guardian este ideal pentru bucatarii. Produsele Grease Guardian sunt in conformitate cu standardele europene.


 
 Cum aleg un produs Grease Guardian?

Dimensiunea acestuia depinde de necesitatile bucatariei dumneavoastra. Pentru a va face o ideea despre ce aveti nevoie, vizitati sectiunea Clasificare sau contactati-ne.Noutati & Evenimente
 GREASE GUARDIAN IN AEROPORTUL DIN SINGAPORE
Ultimele Proiecte
 Orasul irlandez Carlingford
Copyright FM Environmental 2007 
Greenbank, Industrial Estate, Newry, BT34 2PB     Tel: 0044 (0) 28 302 66616    Email: gg@fmenvironmental.com
Varianta in limba romana: