Avantaje
 


 
 NU POLUEAZA MEDIUL

Grease Guardian nu utilizeaza enzime sau bacterii. Grasimea colectata poate fi utilizata pentru producerea biocombustibililor sau producerea energiei electrice. Grease Guardian are parteneri companii care colecteaza uleiuri si grasimi, fara a percepe vreo taxa pentru asta. Contactati-ne pentru mai multe detalii.


 
 CURATARE USOARA

Grease Guardian nu numai ca separa grasimile, dar le si indeparteaza automat. Grasimea este colectata in camera principala si este separata de apa. Un sistem de incalzire si fluidizare poate fi programat pentru a indeplini cerintele bucatariei dumneavoastra. Grasimea separata de apa este recuperata foarte usor.


 
 NU ESTE NEVOIE DE POMPARE

Grease Guardian indeparteaza si separa grasimile, astfel incat nu este nevoie de pompare, ca in cazul separatoarelor de grasime standard.


 
 EFICIENTA DE PESTE 95%

Grease Guardian a fost testat si are o eficienta de peste 95%. Asta deoarece grasimea si resturile de mancare sunt indepartate zilnic.

Separatoarele de grasimi pasive au o eficienta de 95% cand sunt goale, dar eficienta acestora cand sunt aproape pline poate fi redusa la 25%.


 
 DIMENSIUNILE REDUSE

Grease Guardian este mic si compact. Nu este nevoie sa depoziteze volume mari de grasimi, deoarece este conceput sa indeparteze grasimea zilnic. Dispozitivul ocupa putin spatiu in bucatarie, cum puteti vedea in sectiunea "Galerie" a site-ului nostru.


 
 UN DISPOZITIV IGIENIC

Grease Guardian este fabricat din otel inoxidabil si este destinat uzului intern. Deoarece grasimea si deseurile alimentare sunt indepartate zilnic, nu exista pericolul dezvoltarii de bacterii. De asemenea, procesul de incalzire asigura eliminarea bacteriilor si mirosului.


 
 USOR DE INSTALAT

Grease Guardian poate fi instalat cu usurinta in orice bucatarie, oricand. Grease Guardian a fost instalat pe vapoare, in bucatariile mobile, subsoluri... Nicaieri nu este dificil de instalat.

Instalarile se fac de catre inginerii nostri sau de un instalator autorizat. Separatorul de grasimi este insotit de manualul de instalare.


 
 USOR DE CONTROLAT

O data ce Grease Guardian a fost instalat este foarte usor de folosit. Daca fiecare bucatarie ar avea Grease Guardian instalat, am putea fi siguri de o eficienta de cel mai inalt nivel. Daca insa se folosesc sisteme conventionale sau rezervoare de dozare, este foarte posibil ca proprietarii sa nu fi golit rezervoarele.

Cantitatea de grasimi indepartate este de aprox. 1-2 litri in restaurantele mici, 2-3 litri in supermarketuri si 6 litri in restaurantele tip fast-food. De aceea Grease Guardian este preferat ca metoda de catre autoritati.


 
 USOR DE INTRETINUT (GG AUTO)

Goleste cosul si grasimea adunata cand containerul este plin, astfel este la fel de usor de intretinut ca orice dispozitiv dintr-o bucatarie


 
 INTRETINERE / SERVICE BACKUP (GG AUTO)

Grease Guardian vine cu un ghid pentru o intretinere zilnica. De asemenea este stabilit un service, inainte ca produsul sa fie vandut in magazine. O buna instalare si o instruire a personalului sunt cheile succesului.

  


Noutati & Evenimente
 GREASE GUARDIAN IN AEROPORTUL DIN SINGAPORE
Ultimele Proiecte
 Orasul irlandez Carlingford
Copyright FM Environmental 2007 
Greenbank, Industrial Estate, Newry, BT34 2PB     Tel: 0044 (0) 28 302 66616    Email: gg@fmenvironmental.com
Varianta in limba romana: